Krásné Vánoce!

Přejeme Vám všem krásné prožití vánočních svátků a hodně zdraví a úspěchu v novém roce 2020!

Dnes poslední letošní cvičení

Dnes 16. 12. 2019 probíhá poslední cvičení seniorů. Do konce roku se již na žádném cvičení u nás v Centru podpory zdraví, z.ú. nesetkáme. Přejeme Vám všem krásné prožití vánočních svátků a šťastný vstup do nového roku 2020 hlavně ve zdraví! Cvičit společně budeme zase v lednu. Sledujte náš web a kalendář, kde se dozvíte…

Více

Cvičení seniorů – začínáme 9. září!

V pondělí 9. září 2019 začínáme s cvičením seniorů od 9:00 do 10:00 a ve čtvrtek 12. září od 10:00 do 11:00. Zatím začínáme se 2 hodinami v týdnu. Veškeré změny sledujte zde na webových stránkách. Změny také posíláme přes SMS. Těšíme se na Vás! 🙂

Více

Denní menu

Jak jíst během dne, aby lidské tělo fungovalo co nejlépe? Nabízíme několik tipů, jak tělo nenechat hladovět a dodat mu dostatek živin. Stravu je nutné přijímat v menších dávkách, nepřejídat se ale ani nehladovět. Přejídaní i hladovění způsobuje energetickou nerovnováhu, a ta se v konečném důsledku velice negativně projevuje na našem těle. V případě přejídání je…

Více

Přes léto necvičíme

Tento týden proběhla v Centru podpory zdraví, z.ú. poslední cvičení před letními prázdninami. Během léta odpadá veškeré cvičení. Užijte si letní dovolené, odpočiňte si a také nezapomeňte na pohyb. V září se na Vás budeme opět těšit! Sledujte naše webové stránky www.cepoz.cz, kde vás budeme informovat o konkrétních datech. O cvičení pro seniory budeme také…

Více

Beseda poruch příjmu potravy – ZŠ Vinařská

Na začátku dubna proběhl program prevence poruch příjmu potravy na Základní škole Vinařská. Co o našem programu napsali? V pondělí 8. dubna a ve středu 10. dubna 2019 proběhly na naší škole velmi zajímavé besedy. Děvčata 7. – 9. ročníků měla besedu zaměřenou na anorexii a bulimii, ve středu proběhly besedy pro chlapce 7. –…

Více

Jak předcházet onemocnění z potravin

Předcházení vzniku onemocnění z potravin nevyžaduje v případě možné kontaminace listeriemi (bakterie, které se mohou vyskytovat v potravinách – v mléčných výrobcích vyrobených ze syrového mléka, v různých salátech nebo v mase) žádná specifická opatření. Dostatečnou prevencí je dodržovat základní požadavky osobní hygieny a bezpečně zacházet s potravinami, tzn. především udržovat čistotu. K základním požadavkům…

Více